A hair transplant clinic fontos tanácsai

Hair transplant clinic

Biztosan Ön is szeretné tudni, hogy pontosan miként zajlik a hajbeültetés folyamata. A hair transplant clinic a konzultációt követően időpontot ad reggel 8 órára a klinikára. Ezt követően az orvosok ellátják Önt információval a beavatkozást illetően.

Ha kérdése van, akkor nyugodtan felteheti nekik. A műtét fél 9-kor kezdődik és több fázisból áll. Mivel érzéstelenítőt kap, ezért semmit nem fog belőle érezni. A hair transplant clinic lehetőséget biztosít arra, hogy levegőzzön és járkáljon egy kicsit az újabb szakaszok megkezdése előtt.

Még az ebédet is elfogyaszthatja az étkezőben. A beavatkozásnak általában este 6 körül van vége, de sok múlik azon, hogy hány hajszálat kell beültetni. Az utolsó fázist követően hazamehet és otthon lábadozhat. Nem kell visszajönnie ellenőrzésre, mivel a gyógyulás komplikációmentesen zajlik.

A hair transplant clinic orvosai szerint, ezt követően érdemes figyelemmel kísérnie a hajszálak növekedését. Borítékolható, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel és megnövekszik az önbizalma.